Perfume Systems

Αρωματισμός

Τα τελευταία χρόνια, το αρωματικό μάρκετινγκ εξελίσσεται σε ένα νέο εργαλείο πωλήσεων, καθώς οι επιχειρήσεις ανακαλύπτουν το ρόλο του αρώματος στην προσπάθειά τους να συνδεθούν στενότερα με τους πελάτες τους και να διαφοροποιήσουν τα προϊόντα και την εικόνα τους.

Η όσφρηση είναι η αρχέγονη και ενστικτώδης αίσθηση μας. Έρευνες δείχνουν ότι βραχυπρόθεσμα θυμόμαστε το 35% αυτών που μυρίζουμε, αλλά μόνο το 5% αυτών που βλέπουμε, το 2% αυτών που ακούμε και το 1% αυτών που αγγίζουμε.

Τα αρώματα διεγείρουν τις αναμνήσεις. Οι αναμνήσεις επηρεάζουν τα συναισθήματα. Τα συναισθήματα προσδιορίζουν τη διάθεση και η διάθεση επηρεάζει την αντίδραση. Βάσει μελετών, οι πελάτες τείνουν να παραμένουν περισσότερο χρόνο σε έναν αρωματισμένο χώρο και έχουν βελτιωμένη αγοραστική διάθεση.

Ψάχνετε να δημιουργήσετε μια πιο αξέχαστη εμπειρία πελατών που σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό; Ρίξτε μια ματιά στα στοιχεία μάρκετινγκ του αρωματισμού:

 • Η αίσθηση της όσφρησης είναι η ισχυρότερη από τις πέντε αισθήσεις και αυτή που συνδέεται περισσότερο με τη μνήμη και το συναίσθημα
 • Το 75% όλων των συναισθημάτων δημιουργείται από το άρωμα
 • Είναι 100 φορές πιο πιθανό να θυμηθούμε κάτι που μυρίζει σε σχέση με κάτι που βλέπουμε, ακούμε ή αγγίζουμε
 • Υπάρχει βελτίωση της διάθεσης κατά 40% μετά την έκθεση σε ευχάριστες μυρωδιές

Ανεξάρτητα από τη βιομηχανία ή το κοινό σας, το άρωμα μπορεί να παίξει ένα λεπτό, αλλά σημαντικό ρόλο στη μεταμόρφωση των αντιλήψεων και στην ολοκλήρωση μιας εμπειρίας για μέγιστο αποτέλεσμα.

Η εγκατάσταση, ο έλεγχος και η συντήρηση των συσκευών γίνονται από εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρίας μας, οι οποίοι σας προσφέρουν λύσεις ανάλογες με τις απαιτήσεις σας.

Τα αρωματικά χώρου στις μέρες μας δεν αποτελούν πολυτέλεια, αντιθέτως προσθέτουν αξία όπου εφαρμόζονται (γραφεία, καταστήματα, εμπορικοί χώροι, βιομηχανικοί χώροι, αποθήκες κ.τ.λ.) και λειτουργούν σαν βασικό εργαλείο που επιδρά στα συναισθήματα, στη διάθεση και στη συμπεριφορά μας.

Τα αρωματικά χώρου και γενικότερα τα αρώματα διεγείρουν τις αναμνήσεις, οι αναμνήσεις επηρεάζουν τα συναισθήματα, τα συναισθήματα προσδιορίζουν τη διάθεση και την αντίδραση μας. Πρόκειται για μια πραγματική εμπειρία που προσφέρουμε σε όλους μας τους πελάτες.

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία του αρωματισμού για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία στο κατάστημα και να δημιουργήσετε μια διαρκή σύνδεση με τους πελάτες σας.

Αρωματισμός χώρου: Παρέχει την πληρότητα του χώρου με μυρωδιές ανάλογα με την επιλογή του πελάτη.

• Aroma design: Παρέχει την επαγγελματική επιλογή και δημιουργία αποκλειστικού αρώματος που βασίζεται στην συγκεκριμένη ανάλυση, τους στόχους, την ιδιομορφία των χώρων, το αντικείμενο των πωλήσεων κλπ.

• Aroma cleaning (ουδετεροποίηση): Παρέχει την εξουδετέρωση από δυσάρεστες οσμές, όπως: η μυρωδιά των τσιγάρων, των αποβλήτων, των τροφίμων κλπ.

• Εποχιακός αρωματισμός: Παρέχει τον αρωματισμό σημείων ανά μια δεδομένη περίοδο (φθινόπωρο, άνοιξη, εκπτώσεις, καλοκαιρινές διακοπές, εορταστική περίοδος κλπ).

• Αρωματισμός εκδηλώσεων: π.χ εκθέσεις για σύντομο χρονικό διάστημα (2-3 ημερών), εγκαίνια ενός νέου χώρου, τακτικές συγκεντρώσεις, σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις κλπ.

• Aroma Branding: Προβλέπει τη δημιουργία του συσχετισμού μιας ιδιαίτερης μυρωδιάς με το συγκεκριμένο brand name της εταιρείας για τον χαρακτηρισμό των προϊόντων της, καθώς και την άμεση διάκριση των προϊόντων ή των υπηρεσιών της εταιρίας αυτής από τον ανταγωνισμό. Το κύριο συστατικό είναι η ανάπτυξη του aromalogo, το οποίο αποτελεί το στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας, δηλαδή μια ειδική μυρωδιά, που χρησιμοποιείται ως σήμα κατατεθέν της εταιρείας αυτής.

Perfume Systems

Συσκευές αρωματισμού

Perfume Systems

Digital Ultimate Aero

Διάχυση αρώματος μέσω ψεκασμού

 • Κάλυψη μικρών και μεσαίων χώρων
 • Δοσομετρική διασπορά αρώματος
 • Εφαρμογή από ύψος 2.20 – 2.50 μέτρα και πάνω
 • Εφαρμογή αρώματος μέσω ηλεκτρονικού χρονοπρογραμματισμού
 • Συντηρείται και εφαρμόζεται από ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό
 • Δεν χρειάζεται παροχή ρεύματος παρά μόνο 2 αλκαλικές μπαταρίες Α/Α

Perfume Systems

Digital Aroma Diffuser

Ατμοποίηση αιθέριων ελαίων με παροχή υψηλής πίεσης αέρα

 • Κάλυψη μεγάλων ως πολύ μεγάλων χώρων
 • Εφαρμογή από οποιοδήποτε ύψος
 • Εφαρμογή αρώματος μέσω ηλεκτρονικού χρονοπρογραμματισμού
 • Συντηρείται και εφαρμόζεται από ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό
 • Χρειάζεται παροχή ρεύματος

Perfume Systems

Ο Digital Aroma Diffuser είναι μια έξυπνη συσκευή που τονίζει αιθέρια έλαια και τα διαχέει στην ατμόσφαιρα. Ο αρωματιστής υπερήχων δεν χρησιμοποιεί θερμότητα για την εξάτμιση των αιθέριων ελαίων αλλά υπερηχητικές δονήσεις. Οι υπερηχητικές δονήσεις δημιουργούνται από ένα μικρό δίσκο κάτω από την επιφάνεια του νερού που προκαλεί το αιθέριο έλαιο να διασπαστεί σε μικροσκοπικά σωματίδια χωρίς να χάσει τίποτα από τα δραστικά και αρωματικά συστατικά του. Είναι ιδανικός για όσους χρειάζονται τα αιθέρια έλαια για θεραπευτικούς λόγους. Δημιουργήθηκε με σκοπό να αρωματίσει μεγάλους χώρους με τον πιο φυσικό τρόπο χωρίς την χρήση προωθητικού αερίου.

Κατηγορίες

Αρώματα

Ώρες διάρκεια

Ευχαριστημένοι πελάτες

Perfume Systems

Σειρά αρωμάτων